Ondernemerscoaching

Focus op de ondernemer

Voor een ondernemer is zijn of haar ondernemer vaak niet 'gewoon' werk. De onderneming is vervlochten met alle andere aspecten die belangrijk zijn in het leven en vaak gaat veel tijd en energie uit naar de onderneming. 

Alhoewel de onderneming een belangrijk onderdeel is van ondernemerscoaching bij L.I.E.S. ligt de focus hier op de ondernemer zelf. Ondernemers komen bij L.I.E.S. met allerlei 'problemen'. Een paar voorbeelden:

  • Niet meer weten hoe nu verder met het bedrijf.
  • In een bepaalde richting willen, maar nog niet weten hoe.
  • Overspannen / stress.
  • Leidinggeven / communicatie.
  • Balans onderneming en privé (relatie, gezin, vrienden, sport etc..). 

Ook in ondernemerscoaching ligt het accent op persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Welke stappen heb je als persoon én als ondernemer te zetten om weer op een goede manier verder te kunnen?

 

Wat levert het op?

Coaching levert keuzevrijheid op. Het vermogen om zelf de teugels weer stevig in handen te nemen en bewust te kiezen voor wat past bij jou, je bedrijf en je situatie. 

In de praktijk...

Als je wilt onderzoeken of een coachingstraject bij L.I.E.S. de juiste stap voor jou is neem dan vrijblijvend contact met me op om de opties te bespreken. Ook kun je langskomen voor een intakegesprek. Op basis van jouw coachvraag en situatie ontvang je een voorstel op maat. De coaching vindt plaats in Grijpskerk. Je kunt me bereiken op 06-82323458 of via lisette@liescoachingentraining.nl