Coachingstraject voor een loopbaan die er toe doet

Het traject

Welke betekenis geef jij aan je werk? Dat is één van de centrale vragen in dit coachingstraject. Is het 'gewoon' je baan waarmee je de kost verdient of is het belangrijker dan dat? Geeft het je energie of het kost je baan je juist energie? Doe je waar je goed in bent en wat je graag wilt?

Dit coachingstraject is geschikt voor je als je wilt dat je loopbaan er toe doen. Dat je wellicht het verschil kunt maken, dat het je zingeving en voldoening geeft of juist vrijheid en plezier. Wat je ook voor betekenis zoekt, dit traject helpt het je te vinden. 

Dit thema-traject bestaat uit:

 1. Een uitgebreide disc- en drijfverenanalyse met een daarbij een analysegesprek van 2 uren waarin je uitleg krijgt over de resultaten en wat die voor jou betekenen. 
 2. 5 coachingsgesprekken waarin we verschillende deel-thema's verder gaan onderzoeken:
  1. Wie ben je?
  2. Wat wil je?
  3. Wat kun je?
  4. Waar sta je nu, waar wil je heen en hoe ga je daar komen?
 3. Een evaluatiegesprek na afloop van het traject. 

aanmelden

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor dit loopbaancoachingstraject.   

Data en kosten

De data voor de coachingsgesprekken plannen we samen. Je kunt kiezen tussen coaching in Grijpskerk, wandelcoaching in de omgeving van Grijpskerk of online coaching via Teams. 

Voor dit traject met een uitgebreide disc- en drijfverenanalyse, met maar liefst 7 één op één-contacturen en een persoonlijke evaluatie betaal je € 795,00 ex btw.