Vervolgtraining voor leidinggevenden

In deze vervolgtraining voor leidinggevenden gaan we een stap verder. Je gaat jezelf op de 1e dag letterlijk te spiegel voor houden en we gaan aan de slag met gedrag, met drijfveren en met je kwaliteiten en alles wat daarbij komt kijken. Als basis gebruiken we hier de disc- en drijfverenanalyses van HRM Profielen. Klik hier voor meer informatie over deze analyses. We duiken in onze verschillen, tegenstrijdigheden en onze kracht en kijken hiernaar door een bril van mogelijkheden.   

De 2e dag gaat de blik weer wat meer naar buiten. Hoe ga je om met je team en met al die andere mensen en partijen die je tegenkomt als leidinggevende? Jouw eigen dagelijkse praktijk staat beide dagen centraal, want het is de bedoeling dat je het geleerde tijdens de training daadwerkelijk goed kunt toepassen in de praktijk. Kortom; twee inspirerende dagen die je helpen jezelf te ontwikkelen en te groeien als mens én als leidinggevende!

Na het volgen van deze training......

  • Heb je meer inzicht gekregen in je eigen gedrag in normale situaties en onder druk. 
  • Weet je welke drijfveren grote invloed op jouw gedrag hebben en hoe dat er uit ziet in de praktijk.
  • Heb je geleerd vanuit je gedrag en drijfveren de koppeling te maken naar het kernkwadrant: kwaliteit, valkuil, uitdaging en allergie. 
  • Kun je het communicatiemodel Functional Fluency nog beter handen en voeten geven in de praktijk. 
  • Heb je meer geleerd over de boven- en onderstroom in je team en hoe je hier mee om kunt gaan.
  • Weet je alles over de 'sandwich-positie' van de leidinggevende en hoe jij stevig kunt blijven staan tussen al die verschillende belangen. 

 

Leuk detail: het kwaliteitenspel waarmee je tijdens de training werkt mag je na afloop houden!

Praktische info

Voor wie: Deze training is speciaal voor leidinggevenden die willen blijven leren en zichzelf willen blijven ontwikkelen.

Aantal deelnemers: 8 - 10

Deze training wordt momenteel alleen incompany gegeven.

 

 

Aanmelden

Interesse? Vul onderstaande gegevens in en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.