Persoonlijke coaching

Persoonlijke trajecten en maatwerk

Bij persoonlijke coaching gaat het om jou. Waar loop je tegen aan, wat zou je graag anders willen en hoe ga je dat aanpakken? Bij persoonlijk coaching begeleid ik je bij deze ontdekkingstocht. Ik ben jouw spiegel en jij bent de mijne en samen onderzoeken we wat er bij jou speelt, wat het effect hiervan is, waar het lastig voor je wordt en hoe je hier mee om kunt gaan. Hierbij gaan we altijd op zoek naar wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Met andere woorden; waar ligt jouw pad en hoe kun je dat pad bewandelen? 

Je kunt o.a. bij me terecht voor:

  • Levensvragen en keuzes. 
  • Vragen over je loopbaan, competenties en talenten.
  • Leren omgaan met stress en spanning. 
  • Vragen over persoonlijk leiderschap: wie ben je, wat kun je en wat wil je? 
  • Doorzien of doorbreken van gedragspatronen en vicieuze cirkels. 

Wat levert het op?

Persoonlijke coaching levert je keuzevrijheid op zodat je richting en kleur aan je leven kunt geven op jouw eigen, authentieke manier. Je staat even stil om daarna op een betere manier weer in beweging te komen. Doordat de focus volledig op jou ligt is persoonlijke coaching enorm effectief.

 

Hoe ik werk

Ik krijg regelmatig de vraag hoe en waarmee ik ga werken tijdens een coachingstraject en dat vind ik best een een lastige vraag want ik weet het nooit precies van de voren. Ik kijk steeds naar dat wat er is en dat wat nodig is en beslis ter plekke wat ik in ga zetten. Het begint met verbinding en vertrouwen en vanuit daar krijgt het coachingstraject vorm. Luisteren, contact, goede vragen stellen en spiegelen zijn daar belangrijke pijlers in. 

Uiteraard heb ik wel een aantal methodieken en werkvormen waar ik graag mee werk. Bijvoorbeeld Voice Dialogue (pyschologie van de ikken), Systemisch coachen en de TA (transactionele analyse), maar ik heb vooral een rugzak vol met grote en kleine werkvormen en methodieken en ik vind het altijd heel helpend om hier een beetje in te mixen. 

 

In de praktijk....

Je kunt kiezen tussen coaching in Grijpskerk, wandelcoaching in de omgeving van Grijpskerk of online coaching. 

Met een kop koffie of thee zitten we samen aan mijn mooie ronde tafel. Informeel, open en eerlijk. Dit draagt bij aan de veiligheid en het vertrouwen in het gesprek en hierdoor is het mogelijk om snel loepzuiver tot de kern te komen.

Ben je liever in beweging? Dan spreken we af in de omgeving van Grijpskerk voor een coachingsgesprek tijdens het wandelen. 

Online coaching overbrugt met gemak alle afstanden en werkt verrassend goed dankzij alle technische mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. 

Aan de hand van jouw coachvraag en behoefte maken we samen een plan en stel ik een offerte op. 

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor persoonlijke coaching door me te bellen op 06-82323458 of door te mailen naar lisette@liescoachingentraining.nl

'Even stilstaan om vervolgens op een goede manier weer in beweging te komen'