Persoonlijke coaching

Persoonlijke trajecten en maatwerk

Bij persoonlijke coaching gaat het om jou. Waar loop je tegen aan, wat zou je graag anders willen en hoe ga je dat aanpakken? Bij persoonlijk coaching begeleid ik je bij deze ontdekkingstocht. Ik ben jouw spiegel en jij bent de mijne en samen onderzoeken we wat er bij jou speelt, wat het effect hiervan is, waar het lastig voor je wordt en hoe je hier mee om kunt gaan. Hierbij gaan we altijd op zoek naar wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Met andere woorden; waar ligt jouw pad en hoe kun je dat pad bewandelen? 

Je kunt o.a. bij me terecht voor:

  • Levensvragen en keuzes. 
  • Vragen over je loopbaan, competenties en talenten.
  • Stress en burn-out. 
  • Persoonlijk leiderschap: wie ben je, wat kun je en wat wil je? 
  • Gedragspatronen en vicieuze cirkels. 

Wat levert het op?

Persoonlijke coaching levert je keuzevrijheid op zodat je richting en kleur aan je leven kunt geven op jouw eigen, authentieke manier. Je staat even stil om daarna op een betere manier weer in beweging te komen. Doordat de focus volledig op jou ligt is persoonlijke coaching enorm effectief. 

In de praktijk....

Je kunt kiezen tussen coaching in Grijpskerk, wandelcoaching in de omgeving van Grijpskerk of online coaching. 

Met een kop koffie of thee zitten we samen aan mijn mooie ronde tafel. Informeel, open en eerlijk. Dit draagt bij aan de veiligheid en het vertrouwen in het gesprek en hierdoor is het mogelijk om snel loepzuiver tot de kern te komen.

Ben je liever in beweging? Dan spreken we af in de omgeving van Grijpskerk voor een coachingsgesprek tijdens het wandelen. 

Online coaching overbrugt met gemak alle afstanden en werkt verrassend goed dankzij alle technische mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. 

Een coachingsgesprek duurt ongeveer een 60 tot 75 minuten. Een los gesprek kost € 80,00 ex btw. Je kunt ook een strippenkaart voor meerdere gesprekken bij me kopen:

  • Strippenkaart 1: 5 gesprekken voor € 387,50 ex btw (6 maanden geldig).
  • Strippenkaart 2: 10 gesprekken voor € 750,00 ex btw (1 jaar geldig). 
  • Strippenkaart 3: 20 gesprekken voor € 1500,00 ex btw en te gebruiken voor maximaal 4 personen van hetzelfde bedrijf (1 jaar geldig). 

Thema-coaching

Bij L.I.E.S. kun je ook terecht voor gerichte maatwerktrajecten. Bij deze trajecten staat een specifiek thema centraal waarmee je aan de slag gaat. 

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over de verschillende thema's:

'even Stilstaan om vervolgens bewust weer in beweging te komen'

Aanmelden