Persoonlijke coaching en teamcoaching

Persoonlijke coaching

Bij persoonlijke coaching begeleid ik je in je persoonlijke ontwikkeling. Ik ben jouw spiegel en jij bent de mijne en samen onderzoeken we wat er bij jou speelt, wat het effect hiervan is, waar het lastig voor je wordt en hoe je hier mee om kunt gaan. Hierbij gaan we altijd op zoek naar wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Met andere woorden; waar ligt jouw pad en hoe kun je dat pad bewandelen? 

Wat levert het op?

Persoonlijke coaching levert je keuzevrijheid op zodat je richting en kleur aan je leven kunt geven op jouw eigen, authentieke manier. Je staat even stil om daarna op een betere manier weer in beweging te komen. 

Doordat de focus volledig op jou ligt is persoonlijke coaching enorm effectief. 

Wanneer persoonlijke coaching?

Persoonlijke coaching kan over allerlei onderwerpen gaan. Thema's die ik in de praktijk vaak tegenkom zijn: 

 • Levensvragen en keuzes. 
 • Vragen over je loopbaan, competenties en talenten.
 • Stress en burn-out. 
 • Persoonlijk leiderschap: wie ben je, wat kun je en wat wil je? 
 • Gedragspatronen en vicieuze cirkels. 

In de praktijk....

Je kunt kiezen tussen coaching in Grijpskerk, wandelcoaching in de omgeving van Grijpskerk of online coaching. 

Met een kop koffie of thee zitten we samen aan mijn mooie ronde tafel. Informeel, open en eerlijk. Dit draagt bij aan de veiligheid en het vertrouwen in het gesprek en hierdoor is het mogelijk om snel loepzuiver tot de kern te komen.

Ben je liever in beweging? Dan spreken we af in de omgeving van Grijpskerk voor een coachingsgesprek tijdens het wandelen. 

Online coaching overbrugt met gemak alle afstanden en werkt verrassend goed dankzij alle technische mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. 

Een coachingsgesprek duurt meestal een uur. Het kan wel eens iets uitlopen als er nog zaken zijn die we niet willen laten liggen voor een volgende keer.

De investering bedraagt € 80,00 exclusief btw per gesprek. Ik biedt ook pakketprijzen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Teamcoaching

Teamcoaching heeft twee focuspunten: de ontwikkeling van het team en de zelfstandigheid van het team. Als teamcoach help ik teams hierbij. Hoe dat gebeurt hangt helemaal af van de vraag en de context.  

Wat levert het op?

Teamcoaching levert o.a. het volgende op:

 • Inzicht in wat voor soort team jullie zijn en antwoord op de vraag of jullie dat willen veranderen of juist willen versterken.
 • Inzicht in het 'probleem'.
 • Praktische handvatten op de weg naar teamsucces. 

Wanneer teamcoaching?

Zoals al genoemd gaat teamcoaching over de ontwikkeling en de zelfstandigheid van het team. Daarbinnen kan het over tal van onderwerpen gaan. Denk aan samenwerken, communicatie, gedrag, rollen, conflict, leiderschap, feedback, kennis, vakmanschap, afspraken, etc.. 

Teamcoaching kan het antwoord zijn als er problemen binnen het team zijn of als het de wens is dat het team zich in een bepaalde richting ontwikkelt. 

  In de praktijk....

  Neem gerust vrijblijvend contact met me op om jullie situatie te bespreken. Samen bekijken we de opties en beoordelen we of teamcoaching voor jullie de beste optie is. Pas daarna begint het traject. Hierin lever ik altijd maatwerk zodat jullie optimaal resultaat uit de coaching halen.