Trainingen 

Wie is hier nu eigenlijk de baas?

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden die hun eigen persoonlijk leiderschap verder willen ontwikkelen zodat ze weten wie ze zijn als leidinggevende. 

Voordat ik het coachen en trainen ontdekte heb ik jaren gewerkt als leidinggevende. Als leidinggevende heb je een prachtige rol in de organisatie en je kunt veel betekenen voor de mensen in je team, voor je opdrachtgevers en voor je klanten. Ik heb speciaal voor leidinggevenden (waaronder ook ondernemers) een actieve training geschreven waarin je als leidinggevende leert wie jij bent als leidinggevende en hoe je leidinggeeft op een manier die klopt voor jou en voor jouw omgeving. Bewustwording, contact en verbinding zijn de kernwoorden van deze trainingen. Klik hier voor alle informatie of om je aan te melden. 

'De training is een mooie combinatie van theorie, ervaring en oefeningen. Heel toepasbaar!' - Liesbeth 

'Een inspirerende training die je laat nadenken over jezelf en de rol die je hebt' - Carlijn 

'Zeer verhelderend voor je eigen ontwikkeling en bewustwording!' - Lisette

'De training was open, informatief en educatief' - Henri 

 


Interne Jobcoachopleiding combo emonomy

Deze opleiding is bedoeld voor professionals die zich methodisch en professioneel verder willen bekwamen in het begeleiden van mensen met een arbeidsbeperking op de werkplek

Jarenlang ben ik als planner, leidinggevende en coach in de uitzendbranche de spil geweest tussen werkzoekenden en werkgevers. In dat vak is niets mooiers dat het maken van die perfecte, duurzame match. 

De arbeidsmarkt is vaak een grillige en vraag en aanbod komen vaak niet overeen. Ook heeft de arbeidsmarkt afstand tot duizenden mensen. Mensen die zonder ondersteuning en begeleiding niet een inkomen kunnen verdienen. 

Deze mensen worden in de praktijk geholpen door externe en interne jobcoaches. Als trainer heb ik mij aangesloten bij Combo Emonomy. Hier leren jobcoaches werken op een manier die oog heeft voor een menselijke economie en waarin liefdevolle ruimte, eigen regie en de drieledige klantrelatie begrippen zijn die tot leven worden gebracht. 

Je kunt je niet meer aanmelden voor de groep die start op 21 september 2022, maar wel voor de groep die start op 17 februari 2023 in Utrecht. Je kunt gebruik maken van het stap-budget voor deze opleiding! Klik hier voor alle informatie.