Trainingen 

Authentiek leidinggeven 

Voordat ik het coachen en trainen ontdekte heb ik jaren gewerkt als leidinggevende. Als leidinggevende heb je een prachtige rol in de organisatie en je kunt veel betekenen voor de mensen in je team, voor je opdrachtgevers en voor je klanten. Ik heb twee trainingen speciaal voor leidinggevenden (waaronder ook ondernemers) geschreven waarin je als leidinggevende leert hoe je dit nu op een authentieke manier doet die klopt voor jou. Bewustwording, contact en verbinding zijn de kernwoorden van deze trainingen. Klik op buttons voor meer informatie. Onder het kopje 'Ervaringen bij L.I.E.S.' kun je lezen hoe deelnemers deze trainingen ervaren hebben. 

Interne Jobcoachopleiding combo emonomy

Jarenlang ben ik als planner, leidinggevende en coach in de uitzendbranche de spil geweest tussen werkzoekenden en werkgevers. In dat vak is niets mooiers dat het maken van die perfecte, duurzame match. Als trainer neem ik die ervaring mee in de Interne Jobcoachopleiding van Combo Emonomy.

Je kunt je alvast aanmelden voor de volgende opleiding die start op 22 april 2022. De opleiding bestaat uit 5 dagen in de periode april - juli. De huidige training wordt gezien de corona-maatregelen hybride of online gegeven, maar we hopen op 22 april weer volledig te kunnen trainen op de prachtige locatie in Utrecht. Klik hier voor alle informatie over de opleiding.