Coachingstraject voor leidinggevenden die willen inspireren

Het traject

Waarom ben je leidinggevende? Wat betekent het voor jou? Wat levert het je op, wat wil je leren, wat wil je neerzetten en wat wil je voor een ander betekenen? Zomaar een greep uit de vragen die ik tijdens dit traject aan je stel. 

Dit thema-traject bestaat uit:

 1. Een uitgebreide disc- en drijfverenanalyse met een daarbij een analysegesprek van 2 uren waarin je uitleg krijgt over de resultaten en wat die voor jou betekenen. 
 2. 5 coachingsgesprekken waarin we verschillende deel-thema's gaan onderzoeken:
  1. Persoonlijk leiderschap.
  2. Visie op leidinggeven.
  3. De balans tussen jouw belangen, de teambelangen en de belangen van de organisatie. 
  4. Teamontwikkeling
  5. Communicatie
 3. Een evaluatiegesprek na afloop van traject. 

Data en kosten

De data voor de coachingsgesprekken plannen we samen. Je kunt kiezen tussen coaching in Grijpskerk, wandelcoaching in de omgeving van Grijpskerk of online coaching via Teams. 

Voor dit traject met een uitgebreide disc- en drijfverenanalyse, met maar liefst 7 één op één-contacturen en een persoonlijke evaluatie betaal je € 795,00 ex btw. 

Korting voor je team

Als je na het volgen van dit coachingstraject je team ook graag wilt inspireren met training en coaching van L.I.E.S., dan ontvang je voor elk teamlid 15% korting op de disc- en drijfverenanalyse. Samen overleggen we dan of we de analyses koppelen aan 1-op-1-coaching voor je teamleden of dat we het koppelen aan een teamtraining (het is niet mogelijk om de analyses af te nemen zonder de daarbij behorende coaching of training). 

aanmelden

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor dit bijzondere coachingstraject voor leidinggevenden.